Калофер е малък град, разположен на южните склонове на Стара планина.Тук е роден великият поет и революционер Христо Ботев. Хотел "Мания" се намира в непосредствена близост до центъра на града, като предлага целогодишно настаняване и уют на своите гости. Разполага с 5 двойни , една от които е с възможност за настаняване на трети човек. Всяка стая е модерно обзаведена и е в различни цветове . За удобство на гости ни стаите имат самостоятелен санитарен възел с тоалетни принадлежности , климатик, ТВ, хладилник, минибар, ютия, сешоар, интернет wi-fi, тераса.

На разположение е зала-механа с камина и кухня , където гостите имат възможност сами да прилагат кулинарните си умения. Подходящо е за семейни , приятелски и фирмени празненства. Пожелание на гостите предлагаме закуска. Безплатно е ползването на интернет, кафе и чай, механа и кухня. За удобство предлагаме платен трансвер с предварителна уговорка до гара, съседен град и други..,както пране и гладене. В сградата има магазин за хранителни стоки.

Хотелът е подходящ за почивка със семейство и приятели. Района е чудесен за любители на планински, културно-опознавателен, селски и екотуризъм.

В града и в близост има няколко църкви ,манастири и параклиси. Отлични условия за разходки в планината с избор на различни маршрути като: екопътека "Бяла река" , хижа "Рай" и "Райското пръскало", връх "Ботев". Ако искате да избягате от забързаното ежедневие на големия град , тук ще намерите почивката за която мечтаете-тишина,чист въздух,спокойствие.


гр. Калофер
ул. "Ека Караминкова" N1 тел.: 0898746319; 0898746320
tanyu-georgiev@dir.bg

Стаи цени за нощувка
Двойна стая за една нощувка 45лв.
Двойна стая от 2 до 4 нощувки 40лв.
Двойна стая над 5 нощувки 35лв.
Ползване на допълнително легло 10лв.
Пожелание на гостите предлагаме закуска 5лв. на човек